Dilla klarar numera galoppfattningar i löslongeringen!

Något jag och Dilla har arbetat med väldigt länge nu är att hon ska klara av att fatta galopp i löslongeringen. Innan har hon alltid blivit sur på mig och sprungit iväg för att jag bett henne om något så svårt haha.. Också för att hon inte riktigt förstått vad jag menat och som jag nämnt innan så måste man göra allt väldigt lätt för henne i träningen för om det blir svårt tröttnar hon och ger upp på en gång.
 
Iallafall så har vi tränat lite galoppfattningar i halsring och grimskaft och i förrgår testade vi efter att ha tränat lika galoppfattningar att ta loss grimskaftet. Vi lyckades få till en galopp utan grimskaft då och avslutade på en gång, väldigt nöjda.
 
Igår testade jag igen fast utan grimskaft på en gång och JAAA!! Hon fattade :D efter att ha klarat ett par galoppfattningar kom Jivas ägare så lägligt till ridbanan och skulle prata med mig så då fick hon filma oss så jag fick det på film! Duktiga ponny.
 
 

 

Ett filmklipp publicerat av Horse Thougths - Hästtankar (@horsethoughtss) Jun 28, 2015 kl. 12:23 PDT

Nästa steg blir att försöka hålla galoppen ett tag... :)
 
/Amanda
 
 
 

Om

Min profilbild

Horse Thoughts - Hästtankar

Jag som drev den här bloggen heter Amanda Nätt och är född -99. Idag bloggar jag istället på amandanatt.blogg.se. På den här bloggen kan man hitta gamla inlägg om allt möjligt som har med hästar och hästtankar att göra.




RSS 2.0