PASSA PÅ - Nu har du chans att ansöka om att också vara med i hästresans planeringsgrupp

Idag har jag skrivit ihop en annons där vi i Hästresans planeringsgrupp öppnar dörrarna för att ni ska få chansen att ansöka om att få vara med i planeringsgruppen! Så tänkte publicera den här också, om någon av er skulle råka missa den på facebook. För er nya så är Hästresan ett projekt jag är med i, bland det bästa jag gjort i mitt liv, otroligt lärorikt och spännande. Ni kan läsa mer om det under kategorin "hästresan" här på bloggen. :) 

Vill du lära dig mer om hästträning och hästhållning?
Är du intresserad av att veta mer om vad det finns för olika alternativa träningssätt och hästfilosofier?
Skulle det vara kul att med och besöka duktiga hästmänniskor runt om i Sverige?
Vill du hjälpa till att sprida kunskap och inspiration till fler människor?
Då ska du fortsätta läsa.
 
Nu har du möjlighet att ansöka om att få vara med i Hästresans planeringsgrupp! Vi söker dig som känner att Hästresan är något du skulle kunna brinna för, du ska klara av att ta ansvar, vara arbetsvillig, kunna lägga ner tid och kärlek på ditt arbete samt vara en glad och positiv person som gärna har egna idéer om hur Hästresan kan utvecklas. Plus i kanten är om du har körkort. Ålder eller tidigare kunskap kring hästar spelar ingen större roll, det viktigaste är att du har viljan att utvecklas och tiden att lägga ner på Hästresan.
 
Hästresan är ett projekt vi startat frivilligt för att vi har viljan att sprida kunskap och lära oss mer, alltså är det det inget arbete vi får betalt för i pengar, istället får vi kunskap, glädje och massvis med fantastiska upplevelser. På grund av det får man ta hänsyn till att eventuellt jobb, skola eller andra måsten i vardagen tar upp mycket tid, men det är viktigt att man endå kan prioritera Hästresan högt. Arbetet vi i planeringgruppen gör, förutom att besöka duktiga hästmänniskor på långhelger eller lov, är att arbeta med materialet från besöken, redigera filmer, bilder och skriva repotage. Vi uppdaterar på sociala medier, har möten, planerar inför framtida resor, jobbar ständigt med nya idéer om hur vi kan utveckla Hästresan i framtiden med mera.
 
 
Låter det som något som skulle passa dig? Tveka då inte på att höra av dig och berätta om dig själv och varför just DU skulle passa till att vara med i Hästresans planeringsgrupp.
 
Kontakt:
mail: [email protected]
via PM: till Hästresans sida här på facebook
 
Glöm inte att gå in och läs mer om oss på vår hemsida: http://hastresan.weebly.com om du har funderingar.
 
Hoppas vi hörs! :D /Amanda

Om

Min profilbild

Horse Thoughts - Hästtankar

Jag som drev den här bloggen heter Amanda Nätt och är född -99. Idag bloggar jag istället på amandanatt.blogg.se. På den här bloggen kan man hitta gamla inlägg om allt möjligt som har med hästar och hästtankar att göra.




RSS 2.0