Lekpass med Dilla

Idag var ett av de absolut bästa träningspassen på länge. Dilla var väldigt sprallig och busig, vilket smittade av sig på mig. Jag har börjat tänka mycket på min egen energi, så på senaste tiden har jag haft väldigt hög och sprallig energi när jag tränat Dilla, just för att hon lätt blir seg och lat. Man märker verkligen vilken stor skillnad det gör på henne! 
 
Lek stod på schemat. Vi tramsade runt på ridbanan, sprang runt, skuttade och red i halsring. Det var längesen jag skrattade såhär mycket under ett träningspass. Sen kan jag inte riktigt bestämma mig för om jag tror Dilla älskar att hoppa eller hatar att hoppa, hon ger mig liksom dubbla budskap när hon drar iväg mot hindret frivilligt och bockar glatt efter hon hoppat ena gången och stannar och river det med flit andra gången hahaha..
 
Här är en liten mobilfilm från idag där ni kan njuta av vacker musik från Lilo och Stitch ;)


/Amanda

Om

Min profilbild

Horse Thoughts - Hästtankar

Jag som drev den här bloggen heter Amanda Nätt och är född -99. Idag bloggar jag istället på amandanatt.blogg.se. På den här bloggen kan man hitta gamla inlägg om allt möjligt som har med hästar och hästtankar att göra.




RSS 2.0