Besöket hos Norah

I måndags tog jag alltså tåget hela vägen ner till Göteborg och nästa dag vidare till Kungsbacka för att träffa Norah Kohle och se hur hon arbetar med sina hästar!
 
Jag måste erkänna att det kändes lite konstigt att efter att ha varit och bytt om, komma ut och mötas av en vacker friserhäst som stod lös i stallet och kollade undrande på mig. Mitt första intryck var att det var så himla harmoniskt och lugnt, det var så fint att se. 
 
Det var väldigt intressant att se hur Norah arbetar med sina hästar! Man kan nog säga att det är lite av en blandning av de olika träningsfilosofier jag testat och redan vetat om. Även träningspassen såg väldigt harmoniska ut, man kunde inte annat än att njuta av synen. 
 
Det känns som det viktigaste jag tagit med mig från den här upplevelsen är att jag har förstått ännu mer att det går bra att blanda olika filosofier och tänka utanför boxen. Det har jag ju sagt hela tiden, att man ska plocka det bästa från allt och att alla hästar är individer som trivs bäst att ha det på olika sätt. Men nu vart det ganska tydligt att jag endå har lyckats gräva in mig i just en enda filosofi.
 
Fler bilder finns på min fotoblogg: 
Norah och Leia
Norah och Conny
 
/Amanda

Om

Min profilbild

Horse Thoughts - Hästtankar

Jag som drev den här bloggen heter Amanda Nätt och är född -99. Idag bloggar jag istället på amandanatt.blogg.se. På den här bloggen kan man hitta gamla inlägg om allt möjligt som har med hästar och hästtankar att göra.




RSS 2.0