Ridpass på Shadow

Dagen idag började bra. Jag började med att gå upp vid ca kl 8, diska och lyssna på bra musik (musik<3). Sen skulle jag cykla till stallet runt halv 11, Emma följde med dit också, trevligt med sällskap! :)
 
Jag red Shadow idag. Det gick faktist mycket bättre idag, jag är riktigt nöjd med det här ridpasset, ett litet men meningsfullt steg frammåt! Jag började med att värma upp i skritt och trav. Började sen rida in på medelinjen i skritt och rida en åtta vid x sen fortsätta rakt fram och byta varv.
 
 Sen skulle jag göra samma sak i trav men det gick inte bra alls, jag spände mig, han spände sig och han bara sprang.. Sen började jag rida på volterna och bara fokusera på att få honom att sluta springa. Efter en stund började det kännas som att han hade en ganska bra och lugn trav, så jag avslutade där. Det jag tillslut kom fram till efter det här ridpasset är att jag måste vara jättelätt i handen, slappna avrida lätt saaaaktaabsolut inte komma åt med skänklarna

Om

Min profilbild

Horse Thoughts - Hästtankar

Jag som drev den här bloggen heter Amanda Nätt och är född -99. Idag bloggar jag istället på amandanatt.blogg.se. På den här bloggen kan man hitta gamla inlägg om allt möjligt som har med hästar och hästtankar att göra.




RSS 2.0