Dilla tränar början på spansk skritt!!

Idag tog jag ut Dilla. Tänkte gå upp på banan igen men när vi skulle svänga mot stallet ville Dilla gå åt andra hållet, lät henne göra det. Bestämde mig för att gå med henne på en kort liten åkerväg som går ner mot vattnet. Lät henne äta lite gräs. Testade om hon var på bushumör och JA det var hon haha.. flög rakt upp i luften bara jag hoppade till lite grann hihi.. älskar den här tiden på året när hästarna blir så pigga och glada!!
 
Vi gick tillbaka efter en stund och upp till ridbanan. Släppte lös henne och denhär gången gick hon inte ifrån mig alls!! Hon följde mig så jag satte igång nästan på en gång med att träna "spansk skritt", hon har ju äntligen lärt sig sparka med frambenen! Gick riktigt bra och idag sket jag i ledrepet. Det som är nästa steg nu är att hon ska lära sig gå och sprattla med frambenen samtidigt! Filmade största delen av passet, tyvärr med mobilen, men det är ju alltid något :)
 
 
/Amanda

Om

Min profilbild

Horse Thoughts - Hästtankar

Jag som drev den här bloggen heter Amanda Nätt och är född -99. Idag bloggar jag istället på amandanatt.blogg.se. På den här bloggen kan man hitta gamla inlägg om allt möjligt som har med hästar och hästtankar att göra.




RSS 2.0