PEPPAD SOM BARA DEN!

 
Som rubriken lyder, jag är peppad som bara den! Aspeppas på att tävla nu! Det finns justnu 4 tävlingar som verkar intressanta, men frågan är hur lång tid jag och Lady behöver på oss att träna hoppa lite mer hinder runt 80-90cm. 
 
Jag vill ju tävla lätt D (80cm med Lady som är D-ponny). Jag vet att Lady klarar att hoppa bana på 90cm, säkert högre också. Det är mest jag som behöver träna, jag är lite osäker på dom höjderna, har aldrig hoppat över ett hinder med Lady som är över 70cm, så det är ju inte så konstigt att ja känner mig osäker. Men det är ju faktist ridningen mellan hinderna som är det viktigaste.. 
 
Men planen är att jag ska träna flera helger när jag har henne direkt när ridskolan och allvaret börjar igen, hyra ridhus och privatlektioner, träna för olika tränare. Sen får vi se hur många tävlingar jag hinner med innan den här säsongen är slut, 1 tävling åtminstone hoppas jag, så blir jag nöjd :D
 
/Amanda

Om

Min profilbild

Horse Thoughts - Hästtankar

Jag som drev den här bloggen heter Amanda Nätt och är född -99. Idag bloggar jag istället på amandanatt.blogg.se. På den här bloggen kan man hitta gamla inlägg om allt möjligt som har med hästar och hästtankar att göra.




RSS 2.0